Kwaliteit in schilderwerk, wandafwerking en trap coating

Een schilder die schilderwerk en wandafwerking aflevert waar u jarenlang plezier van heeft. Met schildersbedrijf Van Raaij Schilderwerken kunt u daarvan op aan. Wij beschikken over een brede van generatie op generatie doorgegeven productkennis en ervaring met traditionele en moderne schilder technieken. Voor elke opdracht hebben wij de juiste oplossing.

Slijtvaste coating van betonnen trappen

Een voorbeeld van zo’n oplossing is de coating van betonnen trappen. Coating is de ideale oplossing voor een facelift van een bestaande trap van beton. Maar ook om een betonnen trap in een nieuw bedrijfspand een passende uitstraling te geven. Wij hebben de techniek en productkennis in huis voor het aanbrengen van een slijtvaste beton coating die op trappen jarenlang mooi blijft.

Binnen-, buiten- en monumentaal schilderwerk

Voor binnen-, buiten- en monumentaal schilderwerk is de keuze van het juiste verfsysteem van groot belang. We overleggen met u over de mogelijkheden. Voor een duurzaam endresultaat werken wij uitsluitend met het kwaliteitsmerk Sikkens.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking en gevelafwerking kunt u bij ons terecht voor:

Nog geen vastomlijnde plannen over de kleuren en styling van uw interieur? Vraag een professioneel kleur- en interieuradvies bij onze interieurwinkel.

Wilt u meer informatie. Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Of bel direct (0342) 84 60 90 of 06 22 62 24 22.

Contact

 

Van Raaij Schilderwerken

Knottenbeltlaan 11
3772 NL Barneveld

Tel: 0342 - 846090
Mob: 06 - 22622422

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.